Нүүр хуудасНийгэмБ.Эрдэнэ-Сайхан: Сүүлийн жилүүдэд зөөлөн чанарын хоол буюу махаа жижиглэж, миксэрдэж, татаад хоол...

Б.Эрдэнэ-Сайхан: Сүүлийн жилүүдэд зөөлөн чанарын хоол буюу махаа жижиглэж, миксэрдэж, татаад хоол хийж өгдөг нь зууж зулгаах, таслах, зажлуурын булчингийн үйл ажиллагаа багатайгаас эрүү хоншоорны ясны хөгжил муудаж байна.

ХАРИУ ҮЛДЭЭХ

Сэтгэгдэл оруулна уу!
энд нэрээ оруулна уу

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ИХ УНШИГДСАН